Antigva ir Barbuda - patiekalai

Antigva ir Barbuda

Vietos virtuvė

Antigvoje siūlomas tarptautinio lygio maistas, ypač suši, jūros gėrybės, aviena ar ožkiena, tačiau čia labai populiarūs ir kepti patiekalai. Galite valgyti restoranuose arba užsisakyti privačią vakarienę paplūdimyje (Jolly Beach paplūdimyje net pats virtuvės šefas rengia vakarienes).

Paragaukite visko, vietiniai ingredientai, pavyzdžiui, mėsa, daržovės ir vaisiai, yra švieži. Mėsos patiekalai - tai ožkiena arba grybų garnyras.

Kaip valgyti kaip vietiniai

Pirkite ingredientų turguose ir gaminkite patys arba eikite į vietines vietas (Jose restoranas, Alibaba - sveikas maistas).

Old Parham Road esantis bistro "Ali baba" (pavadintas arabų literatūros legendos - nuotykių istorijos apie Alibabą ir keturiasdešimt plėšikų - garbei) yra populiari turistų ir vietinių gyventojų vieta. Čia ant stalo patiekiami skanūs, sveiki ir didelėmis porcijomis pagardinti Artimųjų Rytų ir tarptautinės virtuvės patiekalai. Pavyzdžiui, makaronai su vištiena ir "Coca-Cola" kainuoja 24 xcd + 10 % už aptarnavimą.

Gerai pavalgę galite atsipalaiduoti su kaljanu, kurį paruoš ir atneš prie stalo su atsarginėmis rankenėlėmis. Galite rinktis iš kelių rūšių vaisių tabako. Rekomenduojame persikų, kurie maloniai kvepia ir sukuria malonią atmosferą.

Įprastos restoranų kainos

Kainos priklauso nuo vietos, kurioje apsistojate, ir sezono. Už pusryčius mokėsite mažiausiai 10 usd, tačiau suma gali siekti ir 20 usd. Pietūs svyruoja nuo 20 iki 100 usd, panašiai ir vakarienė. Vėlgi viskas priklauso nuo jūsų derybų ir bendravimo.

Šiame straipsnyje gali būti partnerių nuorodų, iš kurių mūsų redakcinė komanda gali gauti komisinių, jei spustelėsite nuorodą. Žr. mūsų reklamos politikos puslapį.

Ar liko klausimų?

Jei turite klausimų ar komentarų apie straipsnį...

0 komentarai

Prisijunkite prie "Cestee

... pasaulinė kelionių bendruomenė

Dar neturite kelionių paskyros? Užsiregistruokite