Vietos virtuvė
Antigvoje siūlomas tarptautinio lygio maistas, ypač suši, jūros gėrybės, aviena ar ožkiena, tačiau čia labai populiarūs ir kepti patiekalai. Galite valgyti restoranuose arba užsisakyti privačią vakarienę paplūdimyje (Jolly Beach paplūdimyje net pats virtuvės šefas rengia vakarienes).
Paragaukite visko, vietiniai ingredientai, pavyzdžiui, mėsa, daržovės ir vaisiai, yra švieži. Mėsos patiekalai - tai ožkiena arba grybų garnyras.
Kaip valgyti kaip vietiniai
Pirkite ingredientų turguose ir gaminkite patys arba eikite į vietines vietas (Jose restoranas, Alibaba - sveikas maistas).
Old Parham Road esantis bistro "Ali baba" (pavadintas arabų literatūros legendos - nuotykių istorijos apie Alibabą ir keturiasdešimt plėšikų - garbei) yra populiari turistų ir vietinių gyventojų vieta. Čia ant stalo patiekiami skanūs, sveiki ir didelėmis porcijomis pagardinti Artimųjų Rytų ir tarptautinės virtuvės patiekalai. Pavyzdžiui, makaronai su vištiena ir "Coca-Cola" kainuoja 24 xcd + 10 % už aptarnavimą.
Gerai pavalgę galite atsipalaiduoti su kaljanu, kurį paruoš ir atneš prie stalo su atsarginėmis rankenėlėmis. Galite rinktis iš kelių rūšių vaisių tabako. Rekomenduojame persikų, kurie maloniai kvepia ir sukuria malonią atmosferą.
Įprastos restoranų kainos
Kainos priklauso nuo vietos, kurioje apsistojate, ir sezono. Už pusryčius mokėsite mažiausiai 10 usd, tačiau suma gali siekti ir 20 usd. Pietūs svyruoja nuo 20 iki 100 usd, panašiai ir vakarienė. Vėlgi viskas priklauso nuo jūsų derybų ir bendravimo.